EDF DÉMÁSZ Zrt.

Az EDF DÉMÁSZ Hálózati Elosztó Kft. tulajdonosa az EDF DÉMÁSZ Zrt.

Az EDF DÉMÁSZ Zrt. a világméretű EDF vállalatcsoport tagja. Mintegy 750 ezer fogyasztót lát el villamos energiával az ország dél-keleti részén, amely a Magyarországon szolgáltatott összes villamos energia 11,3 %-át teszi ki.

Az EDF DÉMÁSZ Zrt. stratégiája, hogy az EDF csoport tagjaként Közép-Európa keleti régiójában meghatározó energetikai szolgáltatóvá váljon.

Az EDF DÉMÁSZ Zrt. küldetése, hogy az ügyfelek fejlődését támogassa minőségi szolgáltatással, a Fenntartható Fejlődés alapelvei szerint.

Feladata, hogy minőségi szolgáltatásokkal biztosítsa ügyfelei maximális kényelmét és hatékony energiafelhasználását. Az elmúlt 11 év alatt 7 alkalommal ítélték a DÉMÁSZ-nak az Energiafogyasztók Díját.

A társaság az elmúlt években több leányvállalatot alapított -a jogszabályi kötelezettségeknek megfelelően-, egyrészt annak érdekében, hogy hatékonyabbá tegye kiemelt tevékenységeit, másrészt, hogy a jövőbeni speciális igényeknek és kihívásoknak is meg tudjon felelni a liberalizált piacon.

A vállalat eredményei a munkatársak elkötelezettségének köszönhetőek, amely szilárd alapokon nyugszik: a DÉMÁSZ régre visszanyúló tapasztalatán, amely gazdag és szilárd vállalati kultúrát teremtett, és amelyet a szakmai felkészültség tovább erősít.

 

Kiemelt ajánlataink

EDF DÉMÁSZ alkalmazások

Gallyazás